MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają...
fot. ftopntp26/reepik

Te produkty nasilają cellulit. Unikaj ich, jeżeli nie chcesz mieć pomarańczowej skórki. Sprawdź, dlaczego powstaje cellulit

Produkty, które nasilają cellulit: chipsy

Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają cellulitowi. Wybuchowa mieszanka tłuszczu i soli sprawia, że tkanka łączna jest osłabiona, a pod skórą szybko powiększają się komórki tłuszczowe. A to jest mechanizm powstawania skórki pomarańczowej.

Zobacz również

Wnioski po sezonie Wisły Kraków, czyli jak kolejny raz przegrano awans…

Wnioski po sezonie Wisły Kraków, czyli jak kolejny raz przegrano awans…

Polski nastolatek pisze historię na kortach French Open! Finał bardzo możliwy

Polski nastolatek pisze historię na kortach French Open! Finał bardzo możliwy

Polecamy

Szczepić trzeba nie tylko dzieci. Jest kalendarz szczepień dla dorosłych

Szczepić trzeba nie tylko dzieci. Jest kalendarz szczepień dla dorosłych

Jak zmienia się podejście Polaków do planowania wakacji?

Jak zmienia się podejście Polaków do planowania wakacji?

Kutnowscy policjanci znaleźli ponad 140 kg krajanki tytoniowej

Kutnowscy policjanci znaleźli ponad 140 kg krajanki tytoniowej