MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie...
fot. wikimedia commons/domena publiczna

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak znajomości temperatury

Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie upieczone osiągając 70 stopni Celsjusza. W ocenie, czy danie jest gotowe pomoże termometr kuchenny.

Zobacz również

Najlepszy komentator już skończył Euro. Kto skomentuje pozostałe mecze? Rozpiska

Najlepszy komentator już skończył Euro. Kto skomentuje pozostałe mecze? Rozpiska

Bieg przełajowy Vladislavia Cross 2024 - etap 3. we Włocławku. Zdjęcia, wideo

Bieg przełajowy Vladislavia Cross 2024 - etap 3. we Włocławku. Zdjęcia, wideo

Polecamy

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Letnie opalanie się może grozić czerniakiem. Jak się bronić przed tym nowotworem?

Letnie opalanie się może grozić czerniakiem. Jak się bronić przed tym nowotworem?

Przez lata grał w „Jaka to melodia”. Co teraz robi Robert Osam?

Przez lata grał w „Jaka to melodia”. Co teraz robi Robert Osam?