MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Lekkoatleci Gwdy Piła startowali w Ogólnopolskich Mityngach PZLA

NOWE
Lekkoatleci Gwdy Piła startowali w Ogólnopolskich Mityngach PZLA

Strefa kibica Euro 2024 w Katowicach. Mecz o honor zgromadził bardzo dużą publiczność

Strefa kibica Euro 2024 w Katowicach. Mecz o honor zgromadził bardzo dużą publiczność

Polecamy

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich

Jak zapewnić dzieciom bezpieczeństwo w internecie? Ważne porady na wakacje

Jak zapewnić dzieciom bezpieczeństwo w internecie? Ważne porady na wakacje

Historia jak z filmu...Miss Polski była związana z gangsterem

Historia jak z filmu...Miss Polski była związana z gangsterem